RO

EN

RO

EN

Caracteristici

Design Responsive

Pentru ca foarte multi din utilizatorii site-urilor le acceseaza de pe telefoane sau tablete, este indicat ca fiecare site sa ofere o interfata cat mai usor de utilizat de pe orice device.

De aceea toate site-urile noastre au un design responsive ce le permite sa se adapteze la toate device-urile.

Optimizare pentru motoare de cautare

Optimizarea pentru motarele de cautare (SEO) este practica de a imbunatati vizibilitatea unui site in motoarele de cautare, prin optimizarea paginilor sale, continut si html. In realizarea SEO urmam reguli stricte si adoptam cele mai bune practici din industria de profil.
Caracteristici serviciu:
•Evaluarea concurentei si alegerea cuvintelor cheie potrivite
•Analiza continutului si optimizarea densitatii cuvintelor cheie
•Optimizarea titlului, descrierii si imaginilor
•Inscrierea automata in motoarele de cautare

Procesul de dezvoltare

O converastie detaliata va avea loc pentru a stabili scopurile si obiectivele dumneavoastra legate de site. Se vor lua notite iar impreuna cu dumeavostra vom alege o metoda de comunicare convenabila, prin e-mail,telefon sau intalnire.

Propunere

Pe baza cercetarii noastre referitoare la necesitatile dumneavoastra vom crea o propunere de web design care detaliaza ceea ce vom face si cum vom proceda, timpul de lucru necesar si costul total al proiectului.

Aceasta propunere va fi trimisa catre dumneavoastra pentru aprobare si dupa ce am primit acceptul propunerii noastre vom incepe dezvoltarea site-ului

Testarea finala

Va vom indruma pas cu pas in legatura cu administrarea site-ului,iar la fiecare etapa a procesului de dezvoltare ne vom consulta cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca sunteti multumit/a de rezultat.

Lansarea site-ului

Dupa testare si atunci cand sunteti complet multumit/a de site-ul dumeavoastra va trebui realizata plata. Dupa plata, site-ul dumeavoastra va functiona direct de pe numele sau de domeniu si este gata de utilizare.

INTERESAT DE O COLABORARE?
VEZI OFERTELE NOASTRE

VEZI OFERTE
Str.Mihai Eminescu Nr.10
Com. Snagov,Jud. Ilfov
0720.332.695
0736.662.755
contact@abogacreative.com