RO

EN

RO

EN

Optimizare pentru motoare de cautare

Optimizarea pentru motarele de cautare (SEO) este practica de a imbunatati vizibilitatea unui site in motoarele de cautare, prin optimizarea paginilor sale, continut si html. In realizarea SEO urmam reguli stricte si adoptam cele mai bune practici din industria de profil.

Caracteristicile serviciului:

  • Evaluarea concurentei si alegerea cuvintelor cheie potrivite
  • Analiza continutului si optimizarea densitatii cuvintelor cheie
  • Optimizarea titlului, descrierii si imaginilor
  • Inscrierea automata in motoarele de cautare

Beneficii

In timp ce site-ul castiga o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare,ca urmare a SEO, veti obtine o expunere mai mare pentru cuvintele cheie alese, ceea ce va duce la un numar mai ridicat de vizite.

Pentru optimizarea de motoare de cautare tariful nostru este de la 150 de lei in cazul site-urilor de prezentare,iar pentru magazinele online depinde in functie de numarul de pagini de produse.

De asemenea,pentru ca in mediul online concurenta este foarte mare,putem realiza si campanii de promovare adwords.Folosind cuvintele cheie potrivite, puteti castiga un numar mare de clienti contra unor costuri minime

In cazul campaniilor adwords tarifele depind in functie cate click-uri doriti sa obtineti. Va trebui sa discutam personal pentru a stabili exact, deorarece la fiecare dintre cuvintele cheie potentialul de click-uri difera.

INTERESAT DE O COLABORARE?
TRIMITE-NE UN MESAJ

TRIMITE MESAJ
Str.Mihai Eminescu Nr.10
Com. Snagov,Jud. Ilfov
0720.332.695
0736.662.755
contact@abogacreative.com